Next Link Night

Netwerkevent Next Link Night

‘De eerste link’

Op donderdag 26 maart a.s. vindt in de Bommelerwaard de eerste editie plaats van Netwerkevent Next Link Night. Succes begint bij nieuwe ontmoetingen in een leuke en ontspannen sfeer. Deze avond wordt georganiseerd bij Boerkes, Bedrijvencentrum De Meeren, Hoge Heiligenweg 19 te Ammerzoden.

Als ondernemer ben je een groot deel van je tijd op zoek naar klanten en samenwerkingspartners. Dit kun je online doen via marketing, brandbuilding, social media maar je kunt er ook op uit gaan. Iedere editie linken we een relevant onderwerp aan een kennissessie. Tijdens de avond combineren we een interactief programma met volop netwerk gelegenheid.

Het programma

19.30 Ontvangst
20.00 Kennismaking
20.30 Kennissessie (interactief) ‘Hoe leg je de eerste link’
21.00 Bedrijfspresentatie ‘Jac van den Oord Potatoes’
21.15 Rondje BCNL
21.30 Borrel

Next Link Night wordt georganiseerd door Business Club Next Link; Een Business Club voor iedere ondernemer die graag gelinkt wil worden met andere ondernemers. Enerzijds om te kijken of we elkaar kunnen helpen (elkaar linken aan ons eigen netwerk) maar anderzijds
om te sparren met ‘gelijkgestemde in het ondernemersvak’ maar zonder alle ‘ins en outs’ te delen met je concurrent.

Aanmelden
Ben je ondernemer in de Bommelerwaard regio of omgeving en wil je bij dit netwerkevent aanwezig zijn? Aanmelden kan via de producten op deze pagina. Om aan te melden als lid dien je ingelogd te zijn.

  1. Ledenprijs: €10 (inloggen)
  2. Niet ledenprijs €15

#BCNL